Branje v elektronski obliki

Tiskovine so v PDF formatu in so velikosti okrog 4-5 Mb vsaka, zato bodite potrpežljivi pri nalaganju. Tudi snamete jo lahko na svojo napravo.

|Tla, na katerih živimo, miroljubno kmetijstvo – zgibanka, maj 2019 (prenesi PDF)

Več o miroljubnem kmetijstvu – v originalnem besedilu in čudovitih posnetkih prijateljev živali in narave iz Nemčije.

1. Vegansko Miroljubno kmetijstvo in edinstven koncept »Od pridelave do kupcev«. Za ogled klikni TUKAJ.

2. Aktualno iz kmetijstva. Utrinki s polja – Vegansko miroljubno kmetovanje. Več kot 30 let – prihodnost za življenje. Rubrika video-prispevkov v nastajanju. Pridelava različni kultur. ”Prišel je čas krompirja”, ”Naša poletna zelenjava”, ”Prišel je čas žetve”, ”Tako sadimo našo čebulo”, ”Naš luštrek”, ”Tako nabiramo naš čemaž”, ”Sedaj je čas špargljev!”, ”Naš bezgov čudež”… Za ogled klikni – TUKAJ.

3. Polja v Miroljubnem kmetijstvu v Nemčiji so vključena v velik sistem povezanih biotopov Mednarodnega Gabrielinega sklada za naravo in živali. Za ogled klikni – TUKAJ

Tla, na katerih živimo – neznani kozmos (dokumentarni film) – TUKAJ.

|⇒ Dejstva proti lovuknjižica (November 2017)

|Posebna številka revije Osvoboditev Živali, Praznujmo brez klanja (December 2011)

|Živalim sovražna Hieronimova Biblija (November 2008)

Vse tiskane stvari lahko naročite na našem naslovu.

Naročite lahko še:

  • letak »8 laži o prehrani«
  • letak »Ne potrebujemo lovcev«
  • plakat »Pokol v gozdu in na polju«
  • zgibanka »V tednu 1 dan meso na stran«

Letaki in plakati so brezplačni.
V primeru, da boste plakat lepili na javnih ali zasebnih lokacijah v vašem mestu (knjižnica, pošta, šole, plakatna mesta, avtobusna postaja…), prej vprašajte za dovoljenje upravnika stavbe oz. plakatnih mest ali lastnika zasebne lokacije.

Prav tako lahko naročite:

  • brošuro “Biblija je ponarejena – Živalim sovražna Hieronimova Biblija, brezplačno

Naročila na naš poštni oz. elektronski naslov.

Pomembno
Naročene stvari plačate po povzetju. Ker društvo ni zavezanec za plačilo DDV, se ta davek pri prodaji ne obračuna oz. plača. Cene so v eurih in informativno tudi v tolarjih ter veljajo do spremembe. Naročilo oz. pogodba se sklepa v slovenskem jeziku.
Cene ne vsebujejo poštnine, ta se obračuna posebej. Naročeno blago Vam bomo poslali po pošti v roku 14 dni po prejemu naročila. Blago lahko pisno reklamirate v roku 8 dni od prejema. V roku 15 dni po prejemu blaga nam lahko pisno sporočite, da odstopate od pogodbe, v tem primeru nam morate blago nepoškodovano in v nespremenjeni količini vrniti v roku 15 dni od sporočila o odstopu od pogodbe in sicer na naslov društva, kamor je potrebno poslati tudi pisno sporočilo o odstopu od pogodbe. Vrnitev prejetega blaga v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe.
Pridružujemo si pravico, da izjemoma odstopimo od pogodbe, če naročenega blaga zmanjka. V tem primeru vas takoj obvestimo.
Naročnik oz. kupec dovoljuje društvu zbiranje in uporabo pridobljenih osebnih podatkov. Ti podatki se uporabljajo samo za potrebe naročanja oz. nakupovanja pri društvu, ki se tudi se zavezuje, da pridobljenih podatkov ne bo posredovalo tretjim osebam.
Naročite lahko tudi po telefonu ali elektronski pošti.
Na naslov društva lahko pošljete svoje ugovore, pripombe, zahtevke in izjave.

Naslov društva:
Društvo za osvoboditev živali in njihove pravice
Ostrožno pri Ponikvi 26
3232 Ponikva
info@osvoboditevzivali.si